Notícies Tornar

Escoles i centres professionals se sumen al projecte de CineCiutat

Continuem sumant col·lectius al nostre projecte. Després de l’Ara Balears i la Universitat, ha arribat el torn del Centre d’Estudis Fotogràfics (CEF),  l’EDIB, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i l’Escola d’Art Superior i Disseny. Juntament amb tots ells promourem encara més el cinema en versió original. L’acord amb cadascuna d’aquestes entitats és el següent:

- Entrades a 5€ per a qualsevol sessió i qualsevol dia.
- Descompte del 30% en la quota de soci. Això significa que els adherits a la promoció només hauran de pagar 70€ a l’any.

Per tal de beneficiar-se de l’acord, les persones hauran de justificar que pertanyen a l’entitat en qüestió, ja sigui amb un carnet o amb la matrícula del curs actual.

Aquesta entrada va ser publicada a Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

2 Responses to Escoles i centres professionals se sumen al projecte de CineCiutat

 1. Catalina Rebassa Rosselló diu:

  Bon dia,
  El meu nom és Catalina Rebassa, som cap d’estudis adjunta de l’IES Son Rullan de Palma. Ens agradaria tenir més informació sobre la proposta de sumar-se al projecte de Cineciutat perquè ens resulta interessant. Volem saber què ens costaria i si per venir al cinema amb els nostres alumnes ens faríeu projeccions als matins i a un preu més econòmic dels 5 euros que oferiu a les persones individuals. També volem saber si seria possible, amb l’abonament del centre, que els professors poguessin venir a títol individual a les sessions d’horabaixa i nit a 5 euros.
  Ens sembla molt interessant la possibilitat d’oferir als nostres alumnes, especialment dels cicles superiors, el visionat de pel.lícules menys comercials, de distintes nacionalitats i en versió original, com les que vosaltres promocionau.
  Esperam la vostra resposta. Moltes gràcies.
  Catalina Rebassa

 2. CineCiutat diu:

  Hola Catalina!

  Si et fa res, envia’ns la teva petició al correu contacte@cineciutat.org i ho arreglarem.

  Gràcies!