Agenda Tornar

‘Of mice and men’ acomiada la temporada de teatre NTLive de CineCiutat

El proper 16 d’abril posem punt i final a la primera temporada de teatre NTLive en VOSE que durant quatre sessions ens ha apropat el teatre en VOSE a la pantalla de cinema.

La triada per clausurar aquest cicle és l’obra ‘Of mice and men’ (De ratolins i homes) del guanyador d’un premi Nobel de Literatura, John Steinbeck. Autor entre altres dels Raïms de la Ira i A l’Est del Edén. L’adreça és a càrrec d’Anna D. Shapiro i James Franco (Spiderman i L’origen del planeta dels simis) i Chris O´Dowd (Les noces de la meva millor amiga i Thor: el món fosc) són els encarregats de donar-li vida als dos personatges principals.

De Ratolins i Homes narra la història de Lennie, persona amb una discapacitat psíquica, i el seu company i àngel de la guarda George, dos braceros a la vora de la indigència. Contractats en una granja regentada per un exboxador, la insatisfeta esposa del patró posa en seriosos destrets a Lennie, que la mata accidentalment i fuig al bosc.

La producció va ser nominada a dos Premis de Tony, incloent millor protagonista en una obra de teatre, per a Chris O’Dowd.

Dia i hora: 16 d’abril a les 20.30h.
Preu de les entrades:
General: 13€
Socis/as: 9€
Menors de 14 anys: 8€
Estudiants menors de 26 anys: 10€

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.