Agenda Tornar

Presentació curtmetratge ACIB ‘Foc de pedra’

CineCiutat mostra novament el seu suport als directors de les Balears. Aquest dijous 26 serà escenari de la presentació del nou curtmetratge ACIB del cineasta Àlex Marín, Foc de Pedra, que s’ha rodat durant els mesos d’octubre i novembre a paratges de l’illa com la Costa Nord o al Port d’es Canonge.
El cienasta traça un relat de supervivència en què un foner balear, interpretat per l’actor i artista Diego Ingold, queda atrapat i ferit en un enclavament natural rocós que dóna cap al mar. Els seus intents d’escapar d’aquesta presó de mar i roca seran inútils. L’horitzó i la pedra seran els seus companys muts de la seva supervivència.

Dia i hora: 26 de març a les 20h.
Entrada gratuïta

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.