Agenda Tornar

El Sitges Tour arriba a Palma

Qui no recorda aquella tardes d’entrepà al cinema mentre les pel·lícules es succeïen una darrere l’altra?

Des CineCiutat volem recuperar la nostàlgia d’aquelles sessions dobles que van marcar una generació de joves (i no tan joves) a més de mostrar als nous cinèfils com es vivia el cinema en aquells anys.

Pel·lícules de terror, westerns, ‘pel·lícules de xinesos’ i els grans èxits (o no) del cinema espanyol donaven sentit a les sessions contínues que plagaban les cartelleres dels cinemes en els anys 70 i 80 .

A l’abril arriba a CineCiutat el Sitges Tour. Una iniciativa que recupera quatre títols presentats en el passat Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i que es durà a terme a través de dues sessions dobles.

- El dia 3 d’abril es projectaran Lawless (Sin ley) (En última sessió, al voltant de les 22h) i Zombies Castores (Sessió Golfa).
- El dia 17 d’abril es projectaran Target (El Objetivo) (En última sessió, al voltant de les 22h) i Oculus (Sessió Golfa).

Les entrades es poden adquirir a la taquilla
- Bono 4 pel·lícules: 14 € / 12 € (socis)
- Bono Grindhouse (sessió doble): 12 € / 10 € (socis)
- Pel·lícules individuals: 7 € / 6 € (socis)

I per si això fos poc aprofitant el mes ‘Sitges’ el dia 10 d’abril arriba a CineCiutat, en exclusiva per a Mallorca, The Guest, una de les pel·lícules més comentades en el passat festival.

I per anar obrint boca us deixem el tràiler del Tour.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

One Response to El Sitges Tour arriba a Palma

  1. Lara diu:

    A mi no em queda clar. A quina hora es projectarà Lawless?