Cinefilms Tornar

CinèFilms, In Memoriam: Doce del patíbulo

Diumenge 14 d’agost a les 20.30h torna la comissió de CinèFilms amb el seu homenatge In memoriam.

En aquesta ocasió toca homenatjar a George Kennedy i la seva ‘Doce del patíbulo‘, on el comandant Reisman és un oficial nord-americà durant la Segona Guerra Mundial. A causa del seu brillant historial militar, no dubten a encarregar-li una missió suïcida: assaltar una fortalesa nazi i matar als seus ocupants, tots ells alts comandaments del règim. Per a això haurà de sotmetre a un duríssim entrenament a dotze presidiaris.

Us esperem!

Aquesta entrada va ser publicada a Cinefilms, Comisiones, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>