Arxiu Tornar

EL DESTIERRO

DIRECCIÓ: Arturo Ruiz Serrano

VO (87 minuts de durada)

Festival Cine Español Toulouse 2015: Premi Nouveau Rèalisateur.

Austin Film Festival 2015: Millor Pel·lícula de Ficció.

SINOPSI

Teo, un jove seminarista és destinat a un minúscul fortí de vigilància, situat en un fred i inhòspit paratge. Una vegada allà, coneixerà al seu nou company; Silverio, amb el qual haurà de conviure els sis llargs mesos que ha de complir en aquella destinació. Des del primer moment el caràcter oposat d’aquests dos homes provocarà les primeres friccions, accentuades més si cap, pel reduït lloc on han de sobreviure. La llunyana guerra de l’exterior passa aviat a lliurar-se entre aquelles quatre parets. Una sorda lluita de menyspreus, sarcasmes, de continus desafiaments i provocacions en les quals sempre sortirà a relluir el pitjor de cadascun.

El fràgil equilibri que encara sosté la convivència d’aquests dos antagonistes, acabarà de trencar-se amb l’arribada de Chloé, una jove estrangera a qui Silverio troba moribunda prop del refugi. La seva presència en aquell abrupte paratge sembrarà la llavor d’un conflicte encara més devastador que la pròpia guerra, capaç de posar en perill la seva supervivència per alguna cosa tan humà i primigeni com és el sexe i l’amistat. (FILMAFFINITY).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.