Activitats Educatives Tornar

Les aventures de “Porco Rosso” protagonitzen la nova sessió de CineCiutaNins

La segona entrega d’aquest cicle de tardor de CineCiutatNins tindrà lloc dissabte que ve 12 de novembre a les 16H35 amb la projecció del llargmetratge animat Porco Rosso. Una pel·lícula memorable, realitzada en els estudis japonesos Ghibli i dirigida per Hayao Miyazaki en 1992.

El que inicialment anava a ser un curtmetratge per exhibir en els vols de la companyia Japan Airlines va acabar donant vida a aquesta pel·lícula ambientada en el Període d’entreguerres, amb Benito Mussolini convertit en el dictador d’Itàlia.

Marco Pagot és un experimentat pilot militar italià que, després de veure a un company morir en batalla, es converteix en víctima d’un estrany encanteri que li fa tenir aparença de porc. A causa d’això i al fet que pilota un hidroavió carmín, pren el nom de Porco Rosso, convertint-se en un reconegut caçarrecompenses.

A Porco Rosso li encanta frustrar els intents de pillatge de les bandes de pirates que ataquen en la costa del mar Adiriàtic. Els pirates, cansats del boicot de Porco, decideixen contraatacar contractant a un aventurer.

L’entrada per a aquesta sessió de CineCiutatNins costa 7.00 € per als nens i 5,00 € per als adults. El preu inclou el servei de monitors a la sala perquè els adults que prefereixin assistir a altres projeccions de CineCiutat, com la sessió de les 16H00 del Evolution! Film Festival o el llargmetratge El último acto del director hongarès János Edelényi a les 16H40, ho puguin fer tranquil·lament. També hi ha abonaments de 4 entrades a 22.00 €.

Porco Rosso és apta per a tots els públics i es projectarà la versió doblada en català.

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.