Arxiu Tornar

TONI ERDMANN

DIRECCIÓ: Maren Ade

VOSE ALEMANY (162 minuts de durada)

Festival de Cannes 2016: Premi FIPRESCI

Premi FIPRESCI (Federació Int. de Crítics de Cinema) 2016: millor pel·lícula de l’any.

SINOPSI

Inès fa feina en una gran empresa alemanya establerta a Bucarest. La seva vida està perfectament organitzada fins que el seu pare Winfried arriba de imprevist i li demana “ets feliç?” Després de la seva incapacitat per respondre, sofreix un profund canvi. Aquest pare que de vegades destorba i que l’avergonyeix una mica la ajudarà a donar novament sentit a la seva vida gràcies a un personatge imaginari: el divertit Toni Erdmann. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Toni Erdmann és molt, molt gran (…) Ade modula l’extravagant to de la seva farsa amb una intel·ligència insòlita, de manera que les escenes hilarants es complementen amb moments veritablement commovedors.” (Sergi Sánchez: Diari La Razón).

“Sorprenent, incòmoda, refrescant i, en ocasions, realment hilarant (…) Una comèdia d’autor alemanya – austríaca de gairebé 3 hores que (gairebé) mai decau.”

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.