Activitats Educatives Tornar

CineCiutat Nins ens proposa passar l’horabaixa de dissabte amb Carlitos i Snoopy

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus i la resta de la colla Peanuts fan el seu debut a la pantalla gran, com mai abans no s’havia vist, en animació 3D de darrera generació.

Tots els elements de la famosa historieta Peanuts de Carlos M. Shultz han estat amorosament recreats en aquesta pel·lícula.

La història comença amb Charlie Brown i els seus amics gaudint d’un dia de diversió a la neu, amb un contratemps rere l’altre de Charlie.

Els nins localitzen una furgoneta al barri però s’escapen quan Charlie fa que la tanca s’ensorri.

L’endemà, es troben amb la seva nova veïna, una nena pèl-roja que ara és la seva companya de classe. Charlie s’enamora d’ella, però la seva inseguretat li impedeix apropar-se… Una pel·lícula dolça, divertida, intel·ligent i veritablement per a totes les edats, amb missatges senzills i atemporals.

Serà aquest dissabte 19 de novembre en CineCiutat a partir de les 16H30 i projectarem la versió doblada al castellà. Per als acompanyants dels menuts que vulguin aprofitar-se del servei de monitors que inclou l’entrada, ús proposem les sessions de Yo, Dabiel Blake que també començarà a les 16H30 o la de Después de la tormenta, a partir de les 17H00.

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.