Activitats Educatives Tornar

“Al sostre del món”, la proposta d’aventura al Polo Nord per dissabte horabaixa de CineCiutatNins

Sant Peterburg, 1882. Sasha és una jove aristòcrata que ha crescut escoltant les meravelloses aventures del seu avi, Olukin, un prestigiós explorador que li ha inculcat la passió pel coneixement i l’afany de superació.

Però Olukin desapareix amb el Davai, un gran vaixell creat amb la finalitat d’emprendre un viatge per conquistar el Polo Nord, la qual cosa indueix a Sasha a un periple amb la finalitat d’esbrinar el destí del seu avi i la veracitat de les seves idees.

Al sostre del món (Tout en haute du monde) és una pel·lícula d’animació dirigida pel francès Rémi Chayé de la qual s’ha destacat que és un conte d’aventures que ha aconseguit anar més enllà de les formes tòpiques del gènere, amb una heroïna adolescent que brilla per la seva naturalitat i apassionament.

Un relat actual de tall clàssic sobre la seducció del descobriment i el poder transformador de l’ideal, amb una mirada pausada, profunda i rigorosa sobre personatges i situacions.

Al sostre del món serà projectada doblegada al català a les 17H00 i per als adults que vulguin aprofitar-se de la presència dels monitors per assistir a alguna de les estrenes de CineCiutat, podran fer-ho a la sessió que s’inicia a la mateixa hora de Amor y Amistad, dirigida per Whit Stillman i protagonitzada per Kate Beckinsale.

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Agenda, Esdeveniments. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.