Arxiu Tornar

JACKIE

DIRECCIÓ: Pablo Larraín

VOSE ANGLÈS (95 minuts de durada)

Festival de Venècia 2016: Millor guió (Noah Oppenheim).

SINOPSI

Aquest “biopic” narra els dies posteriors a l’assassinat del president dels EE.UU, John F. Kennedy, el 22 de novembre de 1963. On es mostrarà l’impacta que va causar el tràgic succés en la seva dona, Jackie, així com les repercussions públiques i privades que aquesta va tenir en la seva vida. El resultat serà un retrat de la que va ser Primera Dama, sense deixar de costat cap de les seves facetes, posant l’accent principalment en la seva part més humana. (SENSACINE).

CRÍTIQUES

“Extraordinària en la seva penetrant intimitat i feridora en el seu dolor, ‘Jackie’ és un retrat notablement cru de la icònica primera dama. Una sorprenent interpretació d’una Natalie Portman que mai havia estat millor.” (David Rooney: The Hollywood Reporter).

“Una potent provocació cinematogràfica. La pel·lícula de Larraín, una de les millors de l’any, és apropiadament difícil d’encasellar i impossible d’oblidar.” (Peter Travers: Rolling Stone).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>