Arxiu Tornar

HEDI, un viento de libertad

DIRECCIÓ: Mohamed Ben Attia

VOSE ÀREB (88 minuts de durada)

Festival de Berlín 2016: Millor actor (Majd Mastour)

SINOPSI

Tunísia, després de la primavera àrab. Hedi és un noi de 25 anys que treballa en un concessionari de cotxes i és a punt de contreure matrimoni amb una noia triada per la seva família. Però s’enamora d’una guia turística i es plantejarà rebel·lar-se contra els que ha dissenyat la seva vida. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Film narrat i interpretat amb una noblesa i una contundència infreqüents en un director Africà sense experiència en el llargmetratge. Una joia.” (Diego Batlle: Diari La Nació).

“Silenciosa, però inquietant i amb intenses interpretacions, ofereix proves més que evidents que el ressorgiment del cinema tunisià està en marxa, i després de la seva aparició en el Festival de Cinema de Berlín, hauria de ser benvinguda dins de les pel·lícules d’autor”. (Deborah Young: The Hollywood Reporter).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.