Arxiu Tornar

IN THE SAME BOAT

DIRECCIÓ: Rudy Gnutti

VOSE ANGLÈS (72 minuts de durada)

SINOPSI

Documental que parla de com aquest vaixell, metàfora de la nostra civilització, té davant una oportunitat única: els avanços tecnològics podrien ser la clau per aconseguir un món millor i més just, però, si no aprenem a administrar-los, i no reorientem el timó d’aquest vaixell, el futur podria ser amenaçat. El film escolta als especialistes més importants i personatges tan emblemàtics com Zygmunt Bauman o l’expresident d’Uruguai José Mújica, però deixa d’atendre també els testimoniatges de la gent comuna, tots nosaltres. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Qualsevol cosa que passi en un lloc del globus té efectes en la resta del planeta. Ho diu el sociòleg Zygmunt Bauman en aquest documental de Rudy Gnutti produït per Pere Portabella sobre els efectes de la globalització i de quina manera no es rendibilitzen en positiu els avanços tecnològics. L’inici és excel·lent, amb la lectura d’Àlex Brendemühl d’un text pessimista acompanyat per imatges d’arxiu d’aquesta utopia millor.” (Quim Casas. El Periódico).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

One Response to IN THE SAME BOAT

  1. Lola diu:

    Tráiler de la película : “En el mismo barco”
    Para mí está exponiendo, el cambio actual de planteamiento a nivel global que muchísimas personas se están haciendo sobre sus vidas.Estamos viviendo una ruptura con un sistema que ni funciona, ni nos gusta, la gran pregunta es : Para qué???. No se volverá al pasado, eso está claro. No sigan esperando a que vuelva , y empecemos a crear una nueva visión de cómo hacer entre tod@s un mundo que sí nos permita “Ser”.
    Lo que he visto me ha encantado. Iré a verla :) .