Arxiu Tornar

UNA HISTORIA DE LOCOS

DIRECCIÓ: Robert Guédiguian

VOSE FRANCÈS (134 minuts de durada)

SINOPSI

Aram, un jove d’origen armeni explota el cotxe de l’ambaixador de Turquia a París. En aquest moment, un ciclista que passava per allà va ser ferit de gravetat. La mare del jove armeni se sent culpable i sent la necessitat d’anar a l’habitació de l’hospital del ferit per demanar-li perdó, alguna cosa que aquest no entén. D’altra banda, Aram en contra de l’opinió dels seus companys decideix anar a conèixer a la seva víctima. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Una història de bojos tracta de principi a fi sobre el sofriment causat pel genocidi dels armenis. Tampoc és una lliçó d’història, sinó més aviat una discussió apassionada, emocionant de vegades, sobre la memòria i la venjança, la justícia i el perdó”. (Thomas Sotinel: Le Monde).

“Sens dubte, Guédiguian, a la seva manera, es mostra de vegades una mica didàctic. Però gràcies als seus actors, gràcies a aquest art que posseeix per descriure a les persones modestes i que no sobresurten, sense cinisme, sense segon grau, aconsegueix indirectament que ens apassionem per la història de la lluita dels armenis pel reconeixement del seu genocidi”. (Jean-Baptiste Morain: Els Inrockuptibles).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.