Arxiu Tornar

FELICES SUEÑOS

DIRECCIÓ: Marco Bellocchio

VOSE ITALIÀ (134 minuts de durada)

SINOPSI

Turín, 1969. La idíl·lica infantesa de Massimo, de 9 anys, es trenca per la misteriosa mort de la seva mare. El nen rebutja acceptar aquesta brutal pèrdua, fins i tot si el capellà diu que ella ara està en el Cel. Anys després, en els 90, Massimo s’ha convertit en un hàbil periodista. Després d’haver estat reporter en la guerra a Sarajevo, comença a sofrir atacs de pànic. Mentre es prepara per vendre el pis dels seus pares, Massimo és forçat a reviure el seu trauma passat. Elisa, una doctora compassiva, intentarà ajudar al turmentat Massimo a obrir-se i confrontar les seves ferides del passat. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“És pur lirisme exacerbat, tractat del sobrenatural des de la més carnalitat de les vides. Bellocchio aconsegueix una pel·lícula un poc morosa, però encunyada amb extrema personalitat.” (Toni Vall: Cinemanía).

“Bellocchio parteix de l’íntim, del privat, per conquistar un discurs d’una escala còsmica. Trenca sistemàticament amb la lògica del relat clàssic per lliurar-se a un lirisme abrasador.” (Manu Yáñez: Fotogrames).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.