Arxiu Tornar

TARDE PARA LA IRA

Estrena: divendres 10 de febrer

DIRECCIÓ: Raúl Arévalo

VO CASTELLÀ (92 minuts de durada)

11 nominacions als Premis Goya: guanyadora a Millor pel·lícula, Millor director novell (Raúl Arévalo), Millor guió original (Raúl Arévalo i David Pulido) i Millor actor secundari (Manolo Solo)

SINOPSI

Madrid, Agost de 2007. Curro entra a la presó després de participar a l’atracament d’una joieria. Vuit anys després surt de presó amb ganes d’emprendre una nova vida al costat de la seva família, però es trobarà amb una situació inesperada i a un desconegut: José, que li portarà a emprendre un estrany viatge on junts s’enfrontaran a fantasmes del passat i s’enfonsaran en l’abisme de la venjança.

TRÀILER

CRÍTIQUES

“Arévalo vessa un estil propi però xopat d’un gran lingot de fúria i frescor que recorden a alguns directors amb els quals ha treballat (…)” (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC)

“Suspens i veracitat, poderosament barrejats (…) Un thriller de venjances perturbadoramente intens” (Jonathan Holland: The Hollywood Reporter)

“L’abans actor debuta com a director amb un ‘thriller’ captivador, brut i enverinat d’ira (…) Encerta al construir un ‘thriller’ tan untuós i desassossegant com a precís” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.