Agenda Tornar

Ens involucrem en la iniciativa del II certamen de Curts Port Adriano

Port Adriano ha engegat el seu II Certamen de Curts. Aquesta iniciativa per promoure la creativitat cultural i l’activitat del sector audiovisual de les Illes Balears es repeteix aquest any augmentant el nombre i quantia dels premis, i es converteix en un dels millors dotats del panorama audiovisual espanyol amb 11.000 euros en premis repartits en 8 categories.

De temàtica i estil totalment lliures, està obert tant a professionals com amateurs. La participació és totalment gratuïta i accepta qualsevol tipus de treball audiovisual com a videoclip musical, curtmetratge o videoart. L’únic requisit és que almenys la meitat de l’obra sigui rodada en el mateix port.

CineCiutat ha volgut estar involucrat en aquesta iniciativa i ho fa per partida doble, acollint la gala de clausura del certamen i lliurament de premis el proper dia 6 de maig, i participant del jurat al costat de la ESADIB (Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears), la productora audiovisual RECBLAU, Aico Audiovisuals i el Evolution Film Festival. El certamen també compta amb el suport de CortoEspaña, la principal plataforma de difusió del curtmetratge a Espanya. Tots els detalls d’aquest II Certamen de Curts Port Adriano els trobaràs en www.portadriano.com/cortos

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies i etiquetada , . Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.