Arxiu Tornar

LOCAS DE ALEGRIA

DIRECCIÓ: Paolo Virzì

VOSE ITALIÀ (111 minuts de durada)

Festival de Valladolid – Seminci 2016: Espiga d’or, Actriu i Premi del públic

SINOPSI

Beatrice (Valeria Bruni Tedeschi) és una comtessa xerraire i milionària que està convençuda de trobar-se entre els cercles íntims dels líders polítics mundials. Per la seva banda Donatella (Micaella Ramazzotti) és una jove tatuada, vulnerable i introvertida, embolicada en el seu propi halo de misteri. Ambdues són pacients de Villabiondi, una delirant institució psiquiàtrica. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Paolo Virzi s’està convertint en un realitzador que emergeix d’Itàlia i transcendeix els rivets de la comèdia. La construcció de la progressió del guió és d’una exactitud gairebé mil·limètrica.” (Pablo O. Scholz: Diari Clarín).

“Cinema de la intensitat, de personatges forts. En elles dos, i en l’aposta habitual en la carrera de Virzì per no aturar-se, i alhora per no generar cap caos narratiu, son algunes de les fortaleses d’aquesta pel·lícula.” (Roger Ebert: Chicago Sun-Times).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>