Uncategorized Tornar

LA COMUNIDAD DE LOS CORAZONES ROTOS

DIRECCIÓ: Samuel Benchetrit

VOSE FRANCÈS (100 minuts de durada)

SINOPSI

L’ascensor d’un habitatge públic comença a fallar i això porta amb si tres estranyes reunions entre sis persones en quedar tancades en el seu interior.

El discapacitat Sternkowtiz trobarà l’amor en la seva infermera? L’adolescent Charly aconseguirà l’èxit i aconseguirà convertir-se en una gran actriu i rellevar així a Jeanne Meyer? Què farà la Sra. Hamida després de recollir a John McKenzie, un astronauta caigut del cel? (SENSACINE).

CRÍTIQUES

“Asphalte, cinquena pel·lícula de Samuel Benchetrit, és potser la millor, revelant un canvi de tendència còmica una mica nostàlgica del director, sorprenent síntesi entre la farsa policial de la comèdia francesa i italiana”. (Jacques Mandelbaum: Le Monde).

“Circula entre els personatges, entre la pantalla i el públic, una dolçor tendra”. (Fabien Bauman: Positif).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Uncategorized. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.