Arxiu Tornar

DOÑA CLARA

DIRECCIÓ: Kleber Mendonça Filho

VOSE PORTUGUÈS (140 minuts de durada)

Festival de Mar del Plata: Millor actriu (Sonia Braga) i Premi del Públic.

Premis Fènix: Millor adreça i actriu (Sonia Braga).

SINOPSI

Clara, una ex crítica musical de Recife de 65 anys, viu retirada en un edifici particular, el Aquarius, construït en la dècada de 1940 sobre la xic Avinguda Boa Viagem, que voreja l’oceà. Un important promotor ha comprat tots els apartaments, però ella es nega a vendre el seu i emprèn una guerra freda contra l’empresa que l’assetja. L’estressant situació li pertorba i li porta a pensar en la seva vida, en el seu passat, en els seus sers estimats. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Incomparable Sonia Braga ‘Aquarius’ és tant un estudi de personatges com una intel·ligent reflexió sobre la supèrflua i transit del lloc i la manera en la qual l’espai físic eludeix la nostra identitat”. (Jay Weissberg: Variety).

“‘Aquarius’ farà que vulguis mudar-te a Brasil. El seu lúcid sentit del temps i el lloc és un dels més generosos plaers de la pel·lícula”. (Robbie Collin: Telegraph).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.