Arxiu Tornar

EL BALCÓN DE LAS MUJERES

DIRECCIÓ: Emil Ben-Shimon

VOSE HEBREU (96 minuts de durada)

SINOPSI

Alguna cosa horrible succeeix en una devota comunitat ortodoxa a Jerusalem. La balconada de les dones de la sinagoga s’enfonsa, la qual cosa significa que les dones d’aquell petit i tranquil poble han perdut el seu lloc dins de l’edifici. Però el pitjor arriba quan la reconstrucció comença i no hi ha plans per tornar a col·locar la balconada en el seu lloc. (FILMAFFINITY).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>