Arxiu Tornar

ROSALIE BLUM

DIRECCIÓ: Julien Rappeneau

VOSE FRANCÈS (95 minuts de durada)

SINOPSI

La vida de Vicente Machot transcorre entre la seva perruqueria, el seu cosí, el seu gat i la seva dominant mare. Un dia, coneix per atzar a Rosalie Blum, una misteriosa i solitària dona, i està convençut que ja s’ha trobat amb ella alguna vegada. Intrigat, decideix seguir-la a totes parts, amb l’esperança de saber més d’ella. No sospita que això li portarà a una aventura plena de sorpreses, on descobrirà personatges tan fantàstics com a entranyables. (FILMAFFINITY).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>