Agenda Tornar

CineConciencia debat sobre els riscos de la agricultura animal amb “Cowspiracy”

El dijous 23 de març tindrà lloc en CineCiutat una nova edició de CineConCiencia, la iniciativa que se serveix del cinema per plantejar debats i trobades sobre els problemes, reptes i solucions que a tots ens concerneixen. En aquesta ocasió s’abordarà el controvertit tema del consum de carn bovina i els seus efectes en el medi ambient i en la salut de les persones.

Cowspiracy: El secreto de la sostenibilidad (Cowspiracy: The Sustainability Secret) és un documental mediambiental realitzat pels estatunidencs Kip Andersen i Keegan Kuhn que analitza l’agricultura animal. Es tracta de la indústria més destructiva que amenaça avui dia al nostre planeta i analitza així mateix perquè algunes de les organitzacions mediambientals més importants internacionalment es mostren tan tímides en parlar d’ella.

L’agricultura animal és la principal causa de desforestació, contaminació i consum d’aigua, sent responsable així mateix de la generació de més gasos d’efecte hivernacle que la indústria del transport i és un agent principal en la destrucció dels boscos humits, l’extinció de les espècies, la pèrdua d’hàbitats naturals o l’erosió dels sòls.

El documental se centra a analitzar el que sembla ser un rebuig intencionat a discutir sobre l’agricultura animal, mentre que activistes i crítics amb aquesta indústria adverteixen dels riscos a la seva llibertat i fins i tot a la seva vida si s’atreveixen a insistir en les seves denúncies. Aquest documental impactant revela amb un to de bon humor el devastador impacte ambiental que l’agricultura animal a gran escala té al nostre planeta i ofereix a una població en expansió contínua una alternativa per a la sostenibilitat global.

Programa:

  • 18H00 Piscolabis i música en viu
  • 19H00 Projecció: Cowspiracy -The Sustainabilty Secret -2014. VO en anglès subtitulada en castellà
  • 20H40 Col·loqui.

Les entrades tenen un preu de 12,00€ i de 10,00€ per als socis de CineCiutat i ja estan disponibles en Entradium

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies i etiquetada , , , . Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.