Arxiu Tornar

EL HIJO DE JEAN

DIRECCIÓ: Philippe Lioret

VOSE FRANCÈS (98 minuts de durada)

SINOPSI

Mathieu té 33 anys i viu amb la incògnita de no haver conegut al seu pare. La seva mare sempre li va dir que va ser fruit d’una aventura d’una nit. Un matí, al seu apartament de París, rep una trucada de Canadà d’un desconegut que diu ser amic del seu pare, que aquest ha mort, i que li vol enviar el que aparentment li ha deixat en herència: un quadre. També li diu que té dos germans. Mogut per la curiositat, decideix viatjar a Mont-real per conèixer a aquesta part de la seva família que viu allí, que no seran, ni molt menys, els que Mathieu esperava. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Un drama familiar ple de matisos bellament realitzat. Un drama meticulosament cisellat, que resulta al mateix temps nou i familiar, immersiu i profundament commovedor.” (Boyd van Hoeij: The Hollywood Reporter).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>