Arxiu Tornar

EL OTRO LADO DE LA ESPERANZA

DIRECCIÓ: Aki Kaurismäki

VOSE FINLANDÈS, ÀRAB, ANGLÉS (durada 98 minuts)

Festival de Berlín “Berlinale” 2017: Ós de plata millor director Aki Kaurismaki.

SINOPSI

Khaled arriba a Hèlsinki per accident després de pujar a bord d’un vaixell de càrrega  de carbó quan intentava escapar dels seus violents agressors. La seva aparença bruta i descurada no li afavoreix a l’hora de buscar un lloc on dormir a la ciutat i li causa més d’un problema. El jove està perdut en aquest país desconegut, però el propietari d’un restaurant podria ajudar a millorar la seva situació. (SENSACINE).

CRÍTIQUES

“És una pel·lícula que parla d’esperança sense pretensió, mantenint una fe desafiadora en la decència humana – sense esmentar la fe que el cinema mateix té la capacitat de traduir aquesta decència, amb humor i claredat, a la pantalla. ‘El otro lado de la esperanza’ fa exactament això, i brillantment” (Rory O’Connor: The Film Stage).

“Si les pel·lícules de Kaurismaki són totes, a la seva manera, com a quadres penjats torts en una paret, amb ‘El otro lado de la esperanza’ no hem d’inclinar els nostres caps més: tota la casa s’ha mogut al voltant de nosaltres”. (Jessica Kiang: The Playlist).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.