Arxiu Tornar

LA IDEA DE UN LAGO

DIRECCIÓ: Milagros Mumenthaler

VO ESPANYOL (82 minuts de durada)

SINOPSI

Inés és fotògrafa, té 35 anys, viu en un departament de dos ambients i està esperant un fill. Fa uns mesos es va separar de la seva parella i si bé la criança del fill serà compartida, Inés es troba en un estat emocionalment vulnerable que, sumat a la imminència de la seva maternitat, la impulsa a acabar un llibre de fotografies i poemes personals que està preparant amb el seu editor. El procés de concretar el llibre, a poc a poc, es transforma en una cerca molt personal i lliure sobre el seu passat, sobre la relació amb la seva mare, el seu germà i l’absència del seu pare. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Una pel·lícula fascinant i de múltiples implicacions emotives, l’enorme sensibilitat i capacitat per al detall i l’observació precisa de Mumenthaler converteixen a ‘La idea de un lago’ en una experiència profunda i duradora.” (Diego Batlle: Diari La Nació).

“Mumenthaler esquiva el to discursiu i els excessos de verbalització emocional per edificar pacientment una història que es construeix (en alguns casos es dedueix) a partir dels petits gestos i accions.” (Diego Brodersen: Diari Pàgina 12).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.