Pel·lícules Tornar

LADY MACBETH

DIRECCIÓ: William Oldroyd

VOSE ÀNGLES (89 minuts de durada)

Festival de Sant Sebastià 2016: Premi FIPRESCI.

SINOPSI

L’Anglaterra rural de 1865. Katherine (Florence Pugh) viu angoixada per culpa del seu matrimoni amb un home amargat al que no vol i que li doblega l’edat, i de la seva freda i despietada família. Quan s’embarca en un apassionat idil·li amb un jove treballador de la finca del seu marit, en el seu interior es deslliga una força tan poderosa que res li impedirà intentar aconseguir el que desitja. (FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“Oldroyd, avesat curtmetratgista, aconsegueix oferir les arestes d’una veu perfectament recognoscible. La intèrpret encerta a reflectir amb una precisió que espanta el rostre feroç de la por abans de la desesperació.” (Luis Martínez: Diari El Mundo).

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Pel·lícules, Pròximament. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>