Arxiu Tornar

UN HOMBRE LLAMADO OVE

DIRECCIÓ: Hannes Holm

VOSE SUEC (duració 116 minuts)

Premis del Cinema Europeu 2016: Millor comèdia europea.

SINOPSIS

Ove (Rolf Lassgård), de 59 anys, un home rondinaire que ha perdut la fe en tot el món, inclòs en ell mateix, fins que la seva visió negativa de l’home i la societat és posada a prova per una família que es muda a la casa del costat.

(FILMAFFINITY).

CRÍTIQUES

“”Un hombre llamado Ove” comença de manera brusca i desagradable i una mica més que estereotípica. Llavors s’obre i es converteix en alguna cosa com una epopeia sobre la vida quotidiana, emocionant, divertida i absorbent.” (Tom Long: Detroit News)

“Les torsions i girs emotius de la història d’amor i la brillantor de la comèdia eleven alguna cosa que podria haver seguit una línia més comuna. La mescla de gèneres també funciona.” (Stephanie Merry : The Washington Post).

TRÁILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.