Activitats Educatives Tornar

Si teniu entre 7 i 12 anys, us proposem un taller per aprendre la tècnica d’animació “Stop-Motion”

Si teniu entre 7 i 12 anys, CineCiutat us proposa un taller per aprendre una de les tècniques clàssiques d’animació de pel·lícules, la denominada Stop-Motion. Serà el dissabte dia 8 d’abril de 11H00 a 13H30.

Stop-Motion és una tècnica que es fa servir per a produir moviments animats de qualsevol objecte, tant sigui rígid com modelable: joguines, blocs de construcció, ninots articulats o personatges creats amb plastilina, com és el cas de l’Ovella Shaun o Wallace and Gromit.

Després de la projecció d’un curt realitzat amb stop-motion, els partipants realitzaran les figures de plastilina per crear el seu propi curtmetratge que es visualitzarà al cinema i que després els nins podran dur-se’n a casa.

Només es farà el taller si s’arriba a un mínim d’assistència. Podeu apuntar-vos del 27 de març al 2 d’abril a educa@cineciutat.org
Preu per assistent: 7,50€. (En cas que finalment el taller no arribes a tenir lloc, es retornaran els doblers)

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.