Arxiu Tornar

LO TUYO Y TÚ

DIRECCIÓ: Hong Sangsoo

VOSE COREÀ (86 minuts de durada)

Premi al Millor Director en el Festival de Sant Sebastià 2016

SINOPSI

Una nit Youngsoo i la seva núvia Minjung discuteixen pel suposat flirteig de la noia amb un desconegut i ella acaba marxant-se de casa. L’endemà Youngsoo vaga pels carrers amb l’esperança de trobar-la; mentrestant Minjung (o una noia idèntica a ella) té cites amb diferents homes que diuen conèixer-la.

Hong Sangsoo (Ahora sí, antes no) continua explorant les relacions de parella en Lo tuyo y tú, una misteriosa comèdia dramàtica, protagonitzada per Kim Joohyuck (Like for Likes, The Beauty Inside) i Lee Youyoung (The Treacherous, Batega Spring) que va aconseguir el Premi al Millor Director en el Festival de Sant Sebastià 2016.

CRÍTIQUES

“La millor pel·lícula de Hong Sangsoo. Un dels més creatius, sorprenents i fascinants directors del cinema actual. Pel·lícula sobre la indecisió amorosa i la capacitat que té l’amor per reinventar-nos en cada ocasió”. (FOTOGRAMAS)

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.