Arxiu Tornar

MARAVILLOSA FAMILIA DE TOKIO

DIRECCIÓ: Yoji Yamada

VOSE JAPONÈS (108 minuts de durada)

SELECCIÓ OFICIAL FESTIVAL INTERNACIONAL DE VALLADOLID – SEMINCI 2016

SINOPSI

El dia del seu aniversari, la dona del paterfamílies d’una tradicional família de Tòquio, li demana al seu marit grunyidor com a regal, el divorci. Aquesta revelació no només xocarà al seu incrèdul marit, sinó a tota la família, els qui intentaran per tots els mitjans evitar la catàstrofe familiar.

La nova pel·lícula de Yoji Yamada ens porta aquesta comèdia familiar en la qual el director torna a reunir als 8 actors de “Una família de Tòquio”, guanyadora de l’Espiga d’Or a Valladolid el 2013, aquesta vegada encarnant a la caòtica i divertida família dels Hirata.

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.