Arxiu Tornar

LA PROFESORA (UCITELKA)

DIRECCIÓ: Jan Hrébejk

 

VOSE ESLOVAC (103 minuts de durada)

SINOPSI

Eslovàquia. Primers anys de la dècada dels 80. Des de la seva arribada a un col·legi en els suburbis de Bratislava, María Drazdechova, la nova professora, ha posat del revés la vida dels alumnes i els seus pares. El convenciment de les seves pràctiques corruptes i l’intent de suïcidi d’un dels al·l@ts de la seva classe porten a la directora del col·legi a convocar una reunió urgent amb els pares. El futur de totes les famílies està en joc. La connexió de la professora amb el Partit Comunista no és un secret, i farà que tots se sentin amenaçats i sense oportunitat de prendre decisions que vagin en contra d’ella.

CRÍTIQUES

Una pel·lícula marcada per interpretacions extraordinàries.” Hollywood Reporter

Intel·ligent i universal en els seus valors.” Variety

Imprescindible. Obligatòria veure-la.” Indie Wire

Una joia per al públic.” Screen International

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.