Arxiu Tornar

LADY MACBETH

DIRECCIÓ: William Oldroyd

VOSE ANGLÈS (89 minuts de durada)

FESTIVALS I PREMIS

LES ARCS 2016 Premi Cineuropa. EVENING STANDARDS 2016. Premi Malone Souliers a la revelació de L’ANY – Florence Pugh. THESSALÒNICA 2016 Premi FIPRESCI (Premi de la crítica internacional). ZURICH 2016 Menció especial I Premi de la Crítica. SANT SEBASTIÁ 2016 Premi FIPRESCI (Premi de la crítica internacional). LONDON FILM FESTIVAL. TORONTO FILM FESTIVAL Secció Oficial. SUNDANCE 2017 Secció Spotligh.

 


SINOPSI

Anglaterra rural. 1865. Katherine (Florence Pugh) viu angoixada per culpa del seu matrimoni amb un home amargat al qual no vol i que li doblega l’edat, i de la seva freda i despietada família. Quan s’embarca en un apassionat idil·li amb un jove treballador de la finca del seu marit, en el seu interior es deslliga una força tan poderosa que gens li impedirà intentar aconseguir el que desitja.

CRÍTIQUES

Com si Alfred Hitchcock hagués dirigit ‘Cumbres Borrascosas’” Indiewire
Florence Pugh és una revelació” Screen International
Impressionant tragèdia victoriana” Variety
Subtil i plena de petits plaers (…) un debut impressionant” Hollywood Reporter
Una nova basa del millor cinema europeu” Fotogrames
D’una precisió que espanta” El Mundo
Obra exquisida i impoluta” Cinemanía

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.