Arxiu Tornar

YOUR NAME (“Kimi no Na wa”)

DIRECCIÓ: MAKOTO SHINKAI

VOSE Japonès (106 minuts de durada)

FESTIVALS I PREMIS

Millor Pel•lícula d’animació en el Festival de Manichi.
Premi a la Millor Pel•lícula d’Animació en el Festival de Sitges.

SINOPSI

Ha passat un mes des que un cometa que visita la Terra cada mil anys s’albirés des del Japó. Mitsuha és una estudiant que es lamenta de la seva vida en el camp al costat de la seva germana petita, la seva àvia i el seu pare, un polític al qual mai veu. Detesta els pintorescs costums de la seva família i somia amb el meravellós estil de vida dels habitants de Tòquio. Per la seva banda, Taki és un estudiant que viu a Tòquio, té un treball a temps parcial en un restaurant italià i necessita allunyar-se de la seva família. Una nit, Mitsuha somia que és un al·lot de Tòquio i Taki somia que és una al·lota que viu en el camp. Quin és el secret que s’oculta darrera dels somnis de dues persones que a pesar que no es coneixen de res semblen buscar-se desesperadament?

CRÍTIQUES

Entra per dret propi en l’Olimp de l’animació” The Telegraph

Una tremenda inventiva audiovisual” Variety

Rotundament bella i brillantment construïda” Cinemanía

Visualment impressionant i sorprenentment bella” Time Out

Una meravella de pel•lícula mereixedora d’Oscar“. Indiewire

Un romanç vertiginós, inventiu i emocionant“. Total Film

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.