Arxiu Tornar

VENUS

DIRECCIÓ: Mette Carla Albrechtsen i Lea Glob

VO en danès, subtitulada en català (80 minuts de durada)

FESTIVALS I PREMIS

Göteborg International Film Festival – Suècia, 2017

DocPoint Tallinn – Estònia, 2017

Helsinki Doc Point Documentary Film Festival – Finlàndia, 2017

Docu Days UA – Ucraïna, 2017

IDFA – Països Baixos, 2016

 

SINOPSI

“Vivim en una societat on es respira la tensió que suposa l’exigència de ser a la vegada sexy i femenina, ser innocent i al mateix temps un animal salvatge”, ens explica una de les dones que parlen a Venus.

Venus és una pel·lícula documental de 80 minuts sobre sexualitat femenina que ha batut tots els rècords de taquillatge a Dinamarca i que explora la relació que les dones tenen amb el sexe. Les protagonistes es despullen a poc a poc davant de la càmera en un exercici de narració i autoanàlisi de la relació que tenen amb el plaer i amb el sexe, desmentint els estereotips creats per la concepció masclista de la sexualitat.

Una història sincera, honesta i vulnerable sobre les dones en relació amb el sexe, el desig, les emocions, els descobriments, el paper que suposadament han de tenir al llit i totes aquelles coses de les quals gairabé mai ens havíem atrevit a parlar.

 

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Esdeveniments. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.