Arxiu Tornar

WILSON

DIRECCIÓ: Craig Johnson
VO en anglès subtitulada en castellà (94 minuts de durada)

SINOPSI

Basat en els còmics de Daniel Clowes –ell mateix es va fer càrrec del guió de la pel•lícula- aquesta és la història de Wilson. Després de la mort del seu pare, el protagonista -interpretat per Woody Harrelson- més sol que mai, es proposa trobar a la seva exdona i recuperar la seva relació; d’aquesta manera descobreix que té una filla adolescent que va néixer després de la ruptura del seu matrimoni i que va ser donada en adopció. Wilson força el retrobament amb la seva exdona i la seva desconeguda filla, però el somiat moment s’allunyarà bastant d’un final feliç.

CRÍTIQUES

Aquest Wilson nascut de les vinyetes destroyer minimalistes de Clowes i al que Woody Harrelson dota d’una mal encarada i adorable composició, és el perfecte exemple de l’odi cap a la humanitat, de la zitzània, del ressentiment, de la mesquinesa i d’haver d’exercir la difícil i incomprensiva missió d’informar al món que aquest és un lloc inhabitable en el qual tots són el pitjor encara que vulguin ser el millor.” Marcos Gandia. Sensacine

Harrelson s’introdueix sota la pell d’aquest antiheroi llastrat per morts, separacions i revelacions, la de tenir una filla. Més nítid en el sentit hollywoodienc que el còmic, encara amb un punt de corrosió.” Quim Casas. El Periódico de Catalunya.

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.