Arxiu Tornar

PERSONAL SHOPPER

DIRECCIÓ: Olivier Assayas

VO en anglès subtitolada en castellà (105 minuts de durada)

FESTIVALS I PREMIS

Premi al millor director en el festival de Cannes 2016.

SINOPSI

Nova col·laboració de la superestrella de Hollywood Kristen Stewart amb un dels directors clau del cinema contemporani, Olivier Assayas. Stewart interpreta a una personal shopper que recorre París a dalt i a baix carregada de borses amb la seva moto. A pesar que no li agrada el seu treball i se sent absolutament sola, treballa per anar fent mentre espera que el seu germà bessó, que ha desaparegut, li enviï algun senyal. Un dia, un missatge anònim arriba al seu mòbil. Pot ser que els seus desitjos aviat es compleixin de la més esgarrifosa manera. Thriller psicològic amb referències al cinema de Brian De palma, Hitchcock i el terror dels 80. Una de les propostes genèriques més originals i magnètiques dels últims anys.

CRÍTIQUES

És la millor pel·lícula d’Assayas des de fa temps, i la millor interpretació de Stewart fins avui. The Guardian

Una Obra Mestra. Fotogramas

Personal Shopper és elegant i esborronadora, seductora i tibant. The New York Times

És pur cinema, un obsessiu i hipnòtic somni que et tempta a saltar i a perdre’t. Fes-ho. Rolling Stone

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

One Response to PERSONAL SHOPPER

  1. Me gusta disfrutar y visitar blogs, aprecio mucho el contenido, el trabajo y el tiempo que ponéis en vuestros post. Buscando en Google he encontrado tu web. Ya he disfrutado de varios post, pero este es muy adictivo, es unos de mis temas favoritos, y por su calidad he disfrutado mucho. He puesto tu sitio en mis favoritos pues creo que todos tus publicaciones son interesantes y seguro que voy a pasar muy buenos ratos leyendolos.