Pel·lícules Tornar

NORMAN, EL HOMBRE QUE LO CONSEGUÍA TODO

DIRECCIÓ: Joseph Cedar

VO en anglès amb subtítols en castellà (118 minuts de durada)

SINOPSI

Norman Oppenheimer és un empresari d’estar per casa que ha dedicat tota la vida als negocis que coneix a un jove polític que es troba en un moment molt depriment i solitari. Fins aquí tot normal, però les coses començaran a canviar quan Norman descobreix tres anys més tard que aquest polític que va conèixer temps enrere s’ha convertit en un influent líder mundial. La seva vida es convertirà en una muntanya russa, tant de bons moments com de dolents.

CRÍTIQUES

Una sèrie pot trigar tota una temporada a establir una intriga política tan elaborada com la que Cedar crea aquí -i més temps encara per donar cos a un protagonista tan fascinant. Variety

Per si després de Pie de página (2011) feia falta confirmar la intuïció que el cineasta novaiorquès Joseph Cedar podria presentar-se com una sort d’hereu de la dimensió més tragicòmica dels germans Coen, la seva pel·lícula següent ho deixa clar des del mateix títol i la seva estructura marcada en quatre actes. Daniel de Partearroyo. SensaCine

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

3 Responses to NORMAN, EL HOMBRE QUE LO CONSEGUÍA TODO

  1. “muchas gracias por el artículo, me ha sido muy útil.”

  2. “felicidades por tu web. Estoy muy interesado en conocer más.”

  3. “estupendo artículo, muy buen contenido, seguiré leyendo tus post. Gracias”