Agenda Tornar

Estrenem el curt d’animació ‘Woody&Woody’ escrit per Laura Gost i dirigit per Jaume Carrió

Des del teatre de barra fins a la pantalla gran de cinema. Aquest ha estat l’origen de Woody&Woody, la peça escrita en 2014 per Laura Gost per una de les edicions del Teatre de Barra que van ocupar durant setmanes mitjana dotzena de bars del carrer Sant Magí, en el barri de Santa Catalina de Ciutat.

La direcció teatral va ser a càrrec de Jaume Carrió (Esporles, Mallorca, 1983) qui també s’ha fet càrrec de la seva adaptació cinematogràfica, en format curtmetratge animat, l’estrena del qual tindrà lloc en CineCiutat dijous que ve 22 de juny a les 20:30 h. L’entrada és gratuïta.

L’amor, la religió, la mort, el sexe… Són algunes de les angoixes vitals i cavil·lacions que preocupaven el director de ‘Manhattan’ i que continuen interessant al Woody d’avui dia. Un creador neuròtic i brillant; ara i llavors. Un geni que, en realitat, solament pot tenir un únic interlocutor a la seva altura: ell mateix.

Woody&Woody té una durada de 12 minuts i compta amb la veu de Joan Pera, així com la participació de Guiem Juaneda i Joan María Pascual. La pel·lícula ja ha estat seleccionada per participar en la XX Mostra de Cinema Jove d’Elx, en el XVIII Festival Internacional de Curtmetratges de Torrelavega i en el Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada. La producció ha estat a càrrec del Centre d’Estudis Fotogràfics CEF i de Tomavistes.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.