Agenda Tornar

Apunta’t a l’estrena sota demanda de Cine Basura a CineCiutat

El món de les pel·lícules cutres vol envair CineCiutat. Zombis cutres! Homes peix! Monstres Cthulhulianos! Vàters amb portals interdimensionals! Això és CineBasura: La pel·lícula. Un projecte de l’equip tècnic i artístic de Cinebasura (programa de culte de Canal + Xtra amb les seves legions de fans enfervorides i tot) i Videofobia (Programa web que, si no has vist, ja estàs trigant).

Una pel·lícula independent que explica com el cinema de sèrie B i Serie Z envaeix la realitat. Els protagonistes, dos dels majors experts en aquest tipus de cinema han de fer-se càrrec de la situació… O ningú ho farà.

Després de molt riure’s de i amb pel·lícules de baix pressupost en tots dos espais, les ments preclares de tots dos equips van decidir donar una passa més en la seva absurda trajectòria: portar el seu amor per aquest tipus de cinema a un llargmetratge. Però no la típica pel·lícula ‘cutre a propòsit’ que proliferen com a fongs en la catifeta de la meva cambra de bany. No. Ells han volgut una trama de debò i no un festí de referències i fantasmades.

Així que el Cinebasura: La pel·lícula explica la història de dos videobloggers que, aparentment, obren per accident un portal entre el món del cinema escombraries i el nostre. Que, sent sincers, també és una mica poal de fems. Però sense zombis.

D’aquesta manera, la cutrez obre el pas a la invasió mundial. O almenys, de Madrid. Més o menys. A veure: Moratalaz segur. El seu periple per resoldre aquest desgavell estarà minat de Zombis, tendes de còmics, homes peix, terroristes, fàbriques abandonades, cyborgs i fans de Christopher Nolan. Només mancàs tu.

Cinebasura: La pel·lícula ha estat codirigida per Paco Fox i Miguel Ángel Viruete i compta amb la interpretació de Miguel Ángel Aijón, Maite Medina i Alejandra Moreno. La campanya perquè pugui projectar-se en CineCiutat el dijous 6 de juliol a les 20:00 h ja està en marxa en la plataforma de cinema sota demanda youfeelm.com

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.