Arxiu Tornar

Maudie

DIRECCIÓ: Aisling Walsh

VO en anglès amb subtítols en castellà (115 minuts de durada) 

SINOPSI

Basada en fets reals, la pel·lícula explica la història de la pintora canadenca Maud Lewis, de la seva relació amb el qual es va convertir en el seu inseparable company de vida Everett Lewis, i de com les seves senzilles pintures van arribar a ser vistes i reconegudes per tots els racons del país convertint-la en una de les artistes folk més representatives de Canadà.
Maud Dowley (Sally Hawkins) és una alegre i vivaç dona que somia independitzar-se de la seva protectora família. Everett Lewis (Ethan Hawke) és un esquerp pescador local que busca assistenta. Després de veure el seu anunci, Maudie no triga a mudar-se a la petita i aïllada casa d’Everett per encarregar-se de les tasques de la llar. Però el que comença sent una difícil convivència entre dos pols oposats va a poc a poc transformant-se en una bonica història d’amor.

CRÍTIQUES

“Portentosa Sally Hawkins” LA VANGUARDIA
“Una de les millors pel·lícules de l’any” The Daily
Journal “Bella, meravellosa, Una gran història” Interwiew Magazine
“Fantàstica, realment bona, brillant” BBC

TRÀILER OFICIAL 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.