Arxiu Tornar

SIERANEVADA

DIRECCIÓ: Cristi Puiu
VOSE romanès (173 minuts de durada)
FESTIVALS I PREMIS

Festival de Cannes 2016. Seleccionada a la Secció Oficial

Festival Internacional de Xicago 2016. Millor Pel·lícula


SINOPSI

Tres dies després de l’atemptat contra Charlie Hebdo i quaranta dies després de la mort del seu pare, Lary -40 anys, metge- va a passar el dissabte amb la seva família, reunida en memòria del difunt. L’esdeveniment, no obstant això, no es desenvolupa com estava previst. Obligat a afrontar les seves pors i el seu passat i forçat a reconsiderar el lloc que ocupa dins de la família, Lary haurà de dir la seva veritat.

CRÍTIQUES

“Obra mestra. (…) A mesura que avança, Sieranevada es va desdoblegant en mil pel·lícules que habiten en el seu interior.” Luis Martínez. El Mundo

“Monumental, extraordinària (…) «Sieranevada» sembla densa, i ho és, perquè la mirada que hi ha darrere sap convertir el costumisme en temps real en una abstracció gairebé fantàstica.” Sergi Sánchez. La Razón

“Una pel·lícula de la nova ona del cinema romanès, de primera categoria, que resulta familiar de les millors maneres, mentre que ofereix fascinants reflexions sobre la naturalesa humana, la identitat i les seves rareses” Boyd van Hoeij. The Hollywood Reporter

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.