Pel·lícules Tornar

LA DECISIÓN DEL REY

DIRECCIÓ: Erik Poppe

VO en noruec subtitulada en castellà (133 minuts de durada)

SINOPSI

El 9 d’abril de 1940, la maquinària bèl·lica de l’Alemanya Nazi desembarca a la ciutat d’Oslo. Davant aquesta situació, el rei Haakon VII de Noruega es veurà obligat a abandonar la tradició neutral del seu país i prendre una difícil decisió, la d’unir-se a un dels bàndols. Una gran responsabilitat recau sobre ell i a les seves mans estarà el futur i la vida de la ciutadania noruega.

CRÍTIQUES

Un emocionant drama històric. The Hollywood Reporter

Es mou àgilment entre seqüencies humanistes i grans escenes de batalla. Un drama extraordinàriament captivador, commovedor i una efectiva lliçó d’història. Cinema Scandinavia

Erik Poppe sap emocionar i commoure a l’espectador. I ho aconsegueix gràcies al soldat adolescent Seeberg. Paràbola de la Noruega devorada per l’ambició nazi. Bastant fidel als esdeveniments històrics i malgrat el seu limitat pressupost que no li permet lluir-se més en exteriors, del que potser li hagués agradat al seu director, és del millor en cinema bèl·lic que es va estrenar en 2016. Rufus T Firelly. Freedonia Micronèsia

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Pel·lícules, Pròximament. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>