Arxiu Tornar

REGRESO A MONTAUK

DIRECCIÓ: Volker Schlöndorff

VO en anglès subtitulada en castellà (106 minuts de durada)

Selecció oficial Festival de Berlin 2017

SINOPSI

L’escriptor Max Zorn torna a Nova York per a la promoció de la seva última novel·la, on li espera la seva jove dona Clara, qui porta mesos treballant allà. El llibre explica una història d’amor que va ocórrer en aquesta mateixa ciutat fa 17 anys. Max torna a veure a Rebecca, la dona de la qual es va enamorar llavors. Ella, reticent al principi, li convidarà a acompanyar-la a Montauk, al final de Long Island, on van viure el seu romanç: un lloc on solament queden el mític far, el cel i una platja interminable.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.