Pel·lícules Tornar

VALERIAN Y LA CIUDAD DE LOS MIL PLANETAS

DIRECCIÓ: Luc Besson

VO en anglès subtitulada en castellà (137 minuts de durada)

SINOPSI

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) són agents especials del govern dels territoris humans, encarregats de mantenir l’ordre en tot l’univers. Valerian busca una mica més que una relació professional amb la seva companya, per la qual cosa la persegueix obertament amb constants proposicions romàntiques. No obstant això, l’ampli historial de Valerian amb les dones, juntament amb els valors tradicionals de Laureline, la porten a rebutjar tots els seus intents.

Sota les ordres del seu comandant (Clive Owen), Valerian i Laureline emprenen una missió a la impressionant ciutat intergaláctica de Alpha, una metròpolis en constant creixement composta per milers d’espècies diferents, procedents de tots els racons de l’univers. Els disset milions d’habitants de Alpha han convergit amb el temps, unint els seus talents, tecnologia i recursos pel ben comú. Per desgràcia, no tothom comparteix aquests mateixos objectius en Alpha; de fet, hi ha en marxa unes forces ocultes que posen en greu perill a la nostra raça.

 

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Pel·lícules, Pròximament. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>