Arxiu Tornar

LA TORRE OSCURA

DIRECCIÓ: Nikolaj Arcel

VOSE, en anglès amb subtítols en castellà (95 minuts de durada)

FESTIVALS I PREMIS

 

(Fotograma)

SINOPSI

En un món estranyament semblant al nostre un cowboy de nom Roland Deschain de Gilead persegueix al seu etern enemic, l’home de negre. Roland, solitari, potser maleït, camina sense descans a través d’un paisatge trist i abandonat. Coneix a Jake, un al·lot de Nova York arribat d’un altre temps, i tots dos uneixen les seves destinacions. Davant ells estan les muntanyes. I molt més enllà, la Torre Fosca… Adaptació cinematogràfica de la saga literària de Stephen King.

CRÍTIQUES

És un videojoc metafísic i paranoic molt competent i entretingut que no es perllonga en l’inici, inclou uns efectes visuals increïblement entretinguts i, hem de dir-ho, provoca un impacte emocional mínim. El que en una pel·lícula com aquesta no és necessàriament un desavantatge. Owen Gleiberman Variety

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.