Arxiu Tornar

ANA, MON AMOUR

DIRECCIÓ: Calin Peter Netzer

VOSE Romanès i rus subtitulada en castellà (127 minuts de durada)

FESTIVALS I PREMIS

 

SINOPSI

Toma i Ana es coneixen a la universitat, s’enamoren i es casen. Ana té un passat complicat i pateix greus atacs de pànic. La feblesa d’Ana sembla donar forces a Toma, qui aparenta ser el que controla la relació, però en realitat únicament està gravitant entorn d’una dona a la qual no pot comprendre. Quan Ana venç les seves pors i aconsegueix triomfar, Toma roman aïllat, intentant comprendre el remolí que ha estat la seva vida amb ella.

CRÍTIQUES

La transparència de l’estil anima al fet que, dramàticament, la pel·lícula es visqui amb inusitada intensitat. Qualsevol que hagi tingut o tengui parella pot sentir-se identificat. Sergi Sánchez, Fotogramas

Contempla amb ull de falcó els sistemes de control i dependència que es generen entre cònjuges (…) una de les mirades més dolorosament precises a la vida marital que es recorden. Nando Salvá, El Periódico

El director aconsegueix per convertir la pantalla en un estrany mirall alhora a anys llum de distància de qualsevol de nosaltres (…) i, no obstant això, tan a prop, tan íntimament nosaltres. Luis Martínez, El Mundo

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.