Arxiu Tornar

CHURCHILL

DIRECCIÓ: Jonathan Teplitzky

VOSE, Anglès subtitulada en castellà (110 minuts de durada)

SINOPSI

Churchill és un retrat del cèlebre primer ministre britànic Winston Churchill en els dies anteriors al desembarcament del dia D, el juny de 1944. Totes les forces estan concentrades en el sud d’Anglaterra, preparades per envair una Europa ocupada pels nazis, i esperen la decisió de Churchill sobre l’atac.

Amb molta por de repetir els errors que va cometre durant la Primera Guerra Mundial a les platges de Galípoli, esgotat pels anys de guerra, assetjat per una depressió i obsessionat amb la idea d’aconseguir una gran alçada històrica, Winston Churchill també ha d’enfrontar-se a la crítica constant de dos oponents polítics: el general Eisenhower i el mariscal Montgomery.

Solament el suport infrangible de la seva esposa, la intel•ligent i serena Clementine, poden detenir un col•lapse físic i mental i aconseguir que arribi a la destinació més alta.

CRÍTIQUES

Brian Coix és convincent i atrapa bé el turment en el qual Churchill es debatia, transmetent un retrat molt precís del que el líder va poder estar sentint. (…) És un retrat molt humà i íntim del personatge. Lucero Solórzano, Excélsior

Brian Coix, en una actuació imponent, al nivell dels Oscar (…) Una excel•lent mirada als dies tortuosos de l’icònic home d’estat Winston Churchill. Gary Goldstein, Los Angeles Times

Aquest retrat mostra les diferents cares de Winston (…) Coix té un aspecte molt similar al de Churchill (…) Crea un personatge consistent i profundament complex. Colin Covert, Minneapolis Star Tribune

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.