Agenda Tornar

Acaba el termini per presentar curts al KontraBando Film Festival, per a cineastes d’entre 13 i 18 anys

La quarta edició del certamen de cinema per i de joves Kontrabando vol estimular la creativitat, presència i difusió dels més joves.

Amb aquest objectiu, les bases per participar en aquesta quarta edició del KontraBando Film Festival encoratgen a la participació de qualsevol jove d’entre 13 i 18 anys que hagin realitzat un curtmetratge de menys de 10 minuts amb posterioritat a gener de 2016.

El termini per a la presentació dels treballs finalitza el dia 15 d’octubre i la sessió d’exhibició dels curts seleccionats i premiats tindrà lloc en CineCiutat el dia 16 de desembre.

Les categories en les quals el KontraBando Film Festival atorgarà les seves distincions són Millor curtmetratge, Millor interpretació, Premi jove i Premi del públic. Entre els premis d’aquesta edició 2017, destaca un curs de realització i producció de cinema en el CEF (Centre d’Estudis Fotogràfics) de Palma, un curs d’Arts Escèniques en l’Estudi Zero del Teatre Sans o també la subscripció durant un any a la plataforma de cinema digital Filmin o lots de llibres i material gràfic de Norma Còmics.

El Kontrabando Film Festival és un certamen de cinema que se celebra a Palma i on els joves són els creadors i els premis un suport al seu talent creador. El certamen vol ser una plataforma d’expressió i un canal de difusió de les seves obres amb la seva projecció dins d’una sala de cinema el dia de la gala. L’objectiu del certamen és oferir el seu suport i fomentar la creativitat audiovisual dels joves, fent de l’activitat cinematogràfica un lloc de trobada.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.