Arxiu Tornar

LA HISTORIA DEL AMOR

DIRECCIÓ: Radu Mihaileanu

VO en anglès subtitulada en castellà (134 minuts de durada)

SINOPSI

Nova York, s. XXI. Leo, un immigrant jueu polonès, viu amb el record del gran amor de la seva vida. Malgrat la seva dolorosa història, viu alegrement gràcies la seva díscola relació amb el seu millor amic, Bruno. A l’altre costat de la ciutat, Alma, una adolescent plena de vitalitat, troba l’amor per primera vegada i està decidida a trobar a l’home ideal perquè la seva mare torni a casar-se.

Gens sembla vincular al vell Leo i a la jove Alma. No obstant això, des de la Polònia dels anys 30 fins al Central Park de l’actualitat, el manuscrit d’un llibre anomenat “La Història Del Amor” viatjarà a través del temps per unir les seves destinacions.

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.